Terrasdagen 2021 : van 15/3 t.e.m. 17/04

BETONBLOKKEN

Betonblokken worden voornamelijk gebruikt voor funderingen en keldermetselwerk, maar ook voor industriebouw, openbare gebouwen en overig gewoon binnen en buiten metselwerk. Onze holle en volle betonblokken zijn vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsprincipes en zijn BENOR gekeurd.

  • BETONBLOKKEN
  • BETONBLOKKEN-2

HOLLE & VOLLE BETONBLOKKEN

Holle betonblokken beschikken ook over grote druksterktes maar zijn door de uitsparingen beter hanteerbaar. Ze laten zich makkelijk in de mortel plaatsen en hun structuur laat o.a. toe om er sleuven in te slijpen.

Volle betonblokken blinken uit door hun zeer hoge druksterkte en vinden hun toepassing overal waar massa en druksterkte gewenst is.

Al onze betonblokken zijn BENOR gekeurd en verkrijgbaar in diverse afmetingen (LxBxH):

ARGEXBLOKKEN

ARGEXBLOKKEN

Topargex® blokken zijn uniek en veelzijdig. Als geen andere bouwblok combineren ze heel wat cruciale troeven: ze zijn lichtgewicht maar tegelijk ijzersterk en zorgen niet alleen voor thermische, maar ook voor de nodige akoestische isolatie. Naast hun rotvrije en onbrandbare eigenschap, beschikken ze over een lange levensduur.

OVERIGE BETONPRODUCTEN

Naast traditionele beton- & argexblokken bieden we een ruim assortiment overige betonproducten voor diverse bouwtoepassingen. Voor een volledig overzicht van al onze betonproducten, contacteer ons!

richard-mille-c-74.html